برنج ارگانیک مزرعه شکرالله پور . . .

انواع محصولات: برنج، سبوس برنج، آردبرنج, کیوی ارگانیگ , علوفه ارگانیک
برای اولین بار برنج سیاه با آنتی اکسیدان بسیار فراوان
اولین برنج ارگانیک تایید شده و دارای گواهینامه استانداردملی ارگانیک ایران(۱۱۰۰۰)
برنج ارگانیک عرضه شده درفروشگاه های محصولات ارگانیک
فروش بصورت مستقیم از تولیدکننده بصورت کلی وجزئی

علوفه ارگانیک ،آرد برنج ارگانیک ،سبوس برنج ارگانیک،
علوفه ارگانیک جهت استفاده دامداران فعال در پرورش دام گوشتی و شیرارگانیک 
عرضه محصولات سالم برای داشتن زندگی سالم هموطنان عزیز
کشاورز نمونه ۹۵،مزرعه ارگانیک شکرالله پور در بابل

تلفن:  ۰۹۱۰۱۰۰۳۳۴۷
فکس: ۰۱۱۳۲۰۷۷۱۳۰

برنج ارگانیک برنجی است که در زمینی کشت شود که حداقل چهار سال از مواد شیمیایی در آن استفاده نشده باشد و در زمان کاشت و داشت برنج نیز بدون آفت کش‌ها و سموم شیمیایی تولید و بسته‌بندی گردد. همچنین بذر سالم و بومی که به صورت ارگانیک کشت شده و عاری از آفت باشد نقش مهمی در تولید برنج ارگانیک دارد. از طرفی در کشت ارکانیک برنج برای پرورش گیاه و دانه برنج از کود‌های حیوانی و کود‌های بیولوژیک و برای دفع آفت کرم ساقه خوار برنج از زنبور تریکوگراما و تله فرمونی بهره‌ می‌گیرند.
آقای شکراله پور از سال ۱۳۶۷، هرساله ۳۰۰۰ متر از زمین کشاورزی خود را برای مصرف شخصی بدون استفاده از سموم کشاورزی مورد کشت قرار می‌داد، تا این‌که بعد از سال‌ها تجربه و حضور در کلاس‌های کشت ارگانیک و آماده سازی خاک مزرعه، شروع به کشت برنج و کیوی ارگانیک نمود. ایشان در سال ۱۳۸۵ به‌عنوان کشاورزنمونه در زمینه تولید محصول ارگانیک معرفی شد و در سال ۱۳۹۰ نیز کشاورز نمونه استانی شدند و استاندارد ملی ایران محصول مزرعه شکراله پور را تایید کرد. همین‌‍طور در سال ۱۳۹۲ با عضویت در انجمن ارگانیک ایران و آزمایشات و بررسی محصوات ایشان توسط شرکت بیوسان گواه موفق به اخذ تاییدیه‌های در حال گذار و ارگانیک شدند و در سال ۱۳۹۵ نیز بار دیگر به عنوان کشاورز نمونه مطرح گردید.
انواع برنج ارگانیک، برنج قهوه‌ای ارگانیک، سبوس برنج ارگانیک و آرد برنج ارگانیک از جمله محصولات این مزرعه به‌شمار می‌روند که از نوع برنج طارم هاشمی می‌باشند. ضمنا کیوی ارگانیک محصولی دیگر از مزرعه شکراله پور محسوب می‌شود

بورس برنج به صورت عمده و خرده
تولید و فروش کیوی
فروش کیوی به صورت عمده و جزئی
فروش محصولات ارگانیک
مزرعه تولید برنج
تولید کننده برنج سفید
تولید کننده برنج قهوه ای
تولید کننده سبوس برنج
تولید کننده آرد برنج
برنج سالم و ارگانیک
عرضه برنج قهوه ای
فروش سبوس برنج
عرضه آرد برنج
دارای گواهی ارگانیک ایران 

برنج ارگانیک هاشمی-مزرعه صادق شکرالله پور

برنج ارگانیک هاشمی در مزرعه ارگانیک شکرالله پور واقع در مازندران در شهر بابل کشت و برداشت می شود با ۱۵ سال تجربه تولید برنج ارگانیک.این برنج بهترین برنج ارگانیک ایران بوده و افتخار داشتن اولین برنج ارگانیک تایید شده و دارای گواهینامه استاندارد ملی ارگانیک ایران (۱۱۰۰۰) از شرکت بازرسی بیوسان گواه می باشد.در تولید این برنج از سموم و کودهای شیمیایی استفاده نشده است.

فروش برنج ارگانیک هاشمی به صورت مستقیم در فروشگاه اینترنتی سبک سلامت انجام

می شود.

برنج ارگانیک هاشمی در زمینی کشت می شود که حداقل چهار سال از مواد شیمیایی در آن استفاده نشده است و در زمان کشت و داشت این برنج نیز بدون آفت کش ها و سموم شیمیایی تولید و بسته بندی می گردد.همچنین بذر سالم و بومی که به صورت ارگانیک کشت شده و عاری از آفت باشد نقش مهمی در تولید برنج ارگانیک دارد.از طرفی در کشت ارگانیک برنج برای پرورش گیاه و دانه برنج از کودهای حیوانی و کودهای بیولوژیک و برای دفع آفت کرم ساقه خوار برنج از زنبور و تریکوگراما و تله فرمونی بهره می گیرند.

فواید برنج هاشمی بسیار زیاد است،فواید برنج ارگانیک هاشمی برای سلامت بدن شامل تامین کننده انرژی سریع،مفید برای دستگاه گوارش،تثبیت سطح قند خون و فراهم کردن ویتامین B1 برای بدن،مراقبت های پوستی،مقاومت در برابر فشار خون بالا،اسهال خونی و بیماری های قلبی می باشد.

فواید برنج شمالی خصوصا مازندران بسیار زیاد می باشد و همواره متخصصان توصیه می کنند برای یک تغذیه سالم از برنج مرغوب ایرانی و شمالی استفاده کنید.

برنج ارگانیک برنجی است

مزرعه برنج صادق شکرالله پور
برنج ارگانیک برنجی است که در زمینی کشت شود که حداقل چهار سال از مواد شیمیایی در آن استفاده نشده باشد و در زمان کاشت و داشت برنج نیز بدون آفت کشها و سموم شیمیایی تولید و بسته بندی گردد. همچنین بذر سالم و بومی که به صورت ارگانیک کشت شده و عاری از آفت باشد نقش مهمی در تولید برنج ارگانیک دارد. از طرفی در کشت ارکانیک برنج برای پرورش گیاه و دانه برنج از کودهای حیوانی و کودهای بیولوژیک و برای دفع آفت کرم ساقه خوار برنج از زنبور تریکوگراها و تله

فرمونی بهره آقای شکراله پور از سال ۱۳۶۷هرساله ۳۰۰۰ متر از زمین کشاورزی خود را برای مصرف شخصی بدون استفاده از سموم کشاورزی مورد کشت قرار میداد، تا اینکه بعد از سالها تجربه و حضور در کلاسهای کشت ارگانیک و آماده سازی خاک مزرعه، شروع به کشت برنج و کیوی ارگانیک نمود. ایشان در سال ۱۳۸۵ به عنوان کشاورزنمونه در زمینه تولید محصول ارگانیک معرفی شد و در سال ۱۳۹۰ نیز کشاورز نمونه استانی شدند و استاندارد ملی ایران محصول مزرعه شکراله پور را تایید کرد. همین طور در سال ۱۳۹۲ با عضویت در انجمن ارگانیک ایران و آزمایشات و بررسی محصوات ایشان توسط شرکت بیوسان گواه موفق به اخذ تاییدیه های در حال گذار و ارگانیک شدند و در سال ۱۳۹۵ نیز بار دیگر به عنوان کشاورز نمونه مطرح گردید.

نواع برنج ارگانیک، برنج قهوه ای ارگانیک، سبوس برنج ارگانیک و آرد برنج ارگانیک از جمله محصولات این مزرعه به شمار می روند که از نوع برنج طارم هاشمی میباشند. ضمنا کیوی ارگانیک محصولی دیگر از مزرعه شکراله پور محسوب میشود

عرضه برنج سالم و ارگانیک عرضه کننده برنج سفید ارگانیک

عرضه و پخش برنج قهوه ای

فروش سبوس برنج با قیمت مناسب

عرضه آرد برنج با کیفیت عالی

تولید برنج سفید در مازندران

فروش برنج سفید در مازندران بورس برنج قهوه ای در مازندران

فروش آرد برنج در مازندران

تولید برنج سفید

تولید برنج قهوه ای

پورس برنج قهوه ای

بورس سبوس برنج

فروش سبوس برنج

فروش آرد برنج

تولید و فروش برنج سفید

تولید برنج سفید

بورس برنج به صورت عمده

خرید برنج به صورت خرده فروشی از مزرعه برنج صادق شکرالله پور

برای خرید محصول با کیفیت با ما تماس بگیرید.

ارگانیک : برنج مزرعه صادق شکرالله پور

تولیدکننده: آقای صادق شکرالله پور

انواع محصولات: برنج، سبوس برنج، آردبرنج

سایر محصولات: کیوی

محصولات ارگانیک این شرکت دارای گواهینامه استاندارد ملی ارگانیک ایران (۱۱۰۰۰) از شرکت بازرسی بیوسان گواه هستند.

تلفن: ۰۹۱۰۱۰۰۳۳۴۷

فکس: ۰۱۱۳۲۰۷۷۱۳۰

ای میل:  s.shokrollapour@yahoo.com

وب‌سایت: http://organicsadegh.ir

 

برنج ارگانیک ،کیوی ارگانیک ،برنج قهوه ای

برنج ارگانیک مزرعه شکرالله پور اولین برنج ارگانیک ایران،کیوی ارگانیک
برنج ارگانیک ،کیوی ارگانیک ،برنج قهوه ای
برنج ارگانیک مزرعه شکرالله پور اولین برنج ارگانیک ایران،
کیوی ارگانیک
-علوفه ارگانیک ،آردبرنج ارگانیک ،سبوس برنج ارگانیک،
-کشاوزنمونه ی۸۵و ۹۵،مزرعه ارگانیک صادق شکرالله پور دربابل
☆  ☆ برنج ارگانیک ،کیوی ارگانیک ☆☆
درمزرعه ارگانیک شکرالله پورواقع در مازندران درشهربابل بهترین برنج ارگانیک ایران با افتخار داشتن اولین برنج ارگانیک تایید شده ودارای گواهینامه استانداردملی ارگانیک ایران(۱۱۰۰۰)از شرکت بازرسی بیوسان گواه ،پروش وتولید می شود.
برنج ارگانیک مزرعه ارگانیک شکرالله پور عرضه شده درفروشگاه های محصولات ارگانیک یا بصورت مستقیم از تولیدکننده بصورت کلی وجزئی
قابل تهیه می باشد.
علوفه ارگانیک جهت استفاده دامداران عزیز که درپرورش دام گوشتی وشیرارگانیک فعالیت می کنند عرضه می شود.
هدف از تولید برنج ارگانیک به گفته آقای شکرالله پور کشاورزنمونه ی سالهای ۸۵و۹۵ عرضه محصولات سالم برای داشتن زندگی سالم
هموطنان عزیز می باشد.
آغاز کشت ونشاء بهترین برنج ارگانیک ایران در مزرعه شکرالله پور.
با آرزوی سال پرخیروبرکت برای تمام کشاورزان عزیزایران
علوفه ارگانیک ،آرد برنج ارگانیک ،سبوس برنج ارگانیک،
کشاورز نمونه ۹۵،مزرعه ارگانیک شکرالله پور دربابل

بیوگرافی جناب آقای شکرالله پور

به نام خدا 

ایشان در ابتدا آشنایی با تولید و عرضه محصولات ارگانیک نداشتند و تنها اطلاعات ایشان خلاصهمیشد در آگاهی به این موضوع که سموم شیمیایی مورد استفاده در تولیدات کشاورزی در محصولاتباقیمانده و اثرات منفی و مضری برای سلامت انسان و جامعه در پی دارد.آغاز به کار اقای شکرالله پور از سال ۱۳۶۷ و همراه با تشکیل خانواده صورت گرفت و هرسال ۳۰۰۰متر از زمین کشاورزی خود را برای مصرف شخصی بدون استفاده از سموم شیمیایی مورد کشتقرار میداد.این تفکر زمینه مراجعه ایشان به اداره جهاد کشاورزی شهرستان بابل و شرکت در کلاسهای ترویجیمهنسین کشاورزی این شهرستان گردید.بعد از حدود ۲ سال حضور در کلاسهای مختلف ترویجکشاورزی و مطلع شدن از اجرای ازمایشی طرح مدرسه در مزرعه خواهان اجرای این طرح درروستای خود گردید.این طرح به مدت ۴ سال و به مدت ۲ روز در هفته اجرا گردید و طی اجرایازمایشی این طرح به عنوان مددکار ترویجی نمونه شهرستان بابل برگزیده شدند.ایشان با توجه به اطلاعاتی که با حضور در کلاسهای ترویجی در مورد کشت ارگانیک به دست اوردندبا تشویق و راهنمایی های مهندسین محترم از جمله جناب آقای سلیمانی و سرکار خانم اسکوسطح زیر کشت خود را افزایش دادند.پس از حدود ۶ سال و جستجوی فراوان جهت پیدا کردن آزمایشگاه تخصصی موفق به انجام این امرگردید.اما پس از آنالیز برنج در این آزمایشگاه قارچ کش خطرناکی به نام پروپیکونازول به مقدار ناچیزدرمغذ برنج تولیدی یافت گردید.لازم به ذکر است که این قارچکش خطرناک بعد از حدود ۶ سال عدم استفاده از سموم شیمیاییهمچنان در مغذ برنج وجود داشت این در حالی است که کشاورزان هر ساله از این سموم استفادهکرده و برنج های تولیدی خود را وارد بازار میکنند و مورد استفاده مصرف کنندگان قرار میگیرد. در سال ۱۳۸۵ قبل از تاسیس انجمن ارگانیک ایشان در زمینه تولید محصول ارگانیک کشاورز نمونه کشوری و استانی شناخته شده اند و در سال ۱۳۹۰ کشاورز نمونه استانی انتخاب شدند وبرای اولین بار در کشور استاندارد ملی ایران برنج مزرعه شکراله پور را بعنوان محصول سالم تایید نمود.ولی این امر برای مصرف کنندگان کفایت نمیکرد. در سال ۱۳۹۲ عضو انجمن ارگانیک ایران گردیدند با بازرسی و بررسی شرکت بیوسان گواه ،گواهی های در حال گذار و ارگانیک برای ایشان صادر گردید. شکر خدا در سال۱۳۹۴ بیشترین استقبال از سوی مصرف کنندگان را داشتند

1 2